021.43.40.300 0752.149.816 Programari online

Promotii

smiling-at-mirror-detail-577x330

Oferte…pentru toate varstele !

15 % REDUCERE la obturatiile coronare (plombe definitive)!

V-ati hotarat  sa tratati cariile ce va supara de multa vreme ? Venim in sprijnul dumneavoastra!

La fiecare a doua obturatie coronara (plomba definitiva) realizata in aceeasi sedinta,  beneficiati de 15 % reducere din valoarea ei.

Promotia se adreseaza tuturor pacientilor,  reducerea aplicandu-se la pretul mai mic al uneia din cele doua obturatii coronare.

 


IMPLANTE DENTARE DE INALTA BIOCOMPATIBILITATE

IMPLANTE DENTARE DE INALTA BIOCOMPATIBILITATE

IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE( COROANA DENTARA PROVIZORIE INCLUSA) 

V-ati intrebat daca e solutia potrivita, ati consultat deja mai multe pareri si totusi sunteti indecis? Specialistul nostru va va explica toate detaliile implanturilor dentare cat si DE CE CATEGORIA CELOR UTILIZATE IN CENTRUL NOSTRU ESTE DE TOP!

 


K8159151[1]

Tratamente actuale pentru pacienti moderni

 TRATAMENTUL ENDODONTIC la MICROSCOP

Va intrebati de ce sedintele la stomatologul dumneavoastra dureaza atat de mult, fiind nevoiti sa faceti nenumarate drumuri pentru un singur dinte?

Odata cu introducerea tehnicilor rotative de tratament de canal  in stomatologia moderna, eficacitatea manoperelor a crescut, iar durata unei sedinte complexe a scazut considerabil. Cu ajutorul micromotorului endodontic VDW si a microscopului dentar  ZUMAX utilizate de medicii nostri, eficienta manoperelor de curatare a interiorului dintelui este acum mai crescuta fata de  tehnicile clasice!

 


10% REDUCERE LA APARATELE ORTODONTICE DIN SAFIR

Aparate ortodontice din SAFIR

Te-ai gândit să îți îndrepți dinții dar îți e frică de “zâmbetul de metal”? Acum poți avea un surâs de invidiat, chiar și în timpul tratamentului ortodontic! Bracketii transparenți utilizați în centrul nostru sunt din ultima generație de aparate ortodontice perfect fizionomice, deopotrivă rezistenți și confortabili!


Aparate dentare - Cabinet ortodontie Bucuresti

Plata in rate pentru toate aparatele fixe!

De la cel mic pana la cel mare, exista un aparat potrivit pentru fiecare!

Aparatele dentare sunt indicate la orice varsta, iar medicul specialist in Ortodontie si ortopedie dento-faciala va va da toate detaliile despre cat de repede puteti ajunge la zambetul mult dorit!

Va asteptam la o consultatie cu dr Cristina Datcu pentru a avea toate informatiile despre tratamentul dumneavoastra ortodontic.

 


Cabinet stomatologic Militari
Bd. Iuliu Maniu, nr 182
bl G1, et 1, ap3
021.43.40.300
0752.149.816
Luni-Vineri 09.00-20.00
Sambata 09.00-13.00
office@confortdent.ro
Programari online »