021.43.40.300 0752.149.816 Programari online

Stomatologie copii

Vizita la stomatolog nu e niciodata prea devreme, ci dimpotriva, oricand se poate dovedi prea tarzie. Recomandam, asadar, ca primele consultatii ale micutului dumneavoastra sa fie facute de timpuriu, in perioade fara acuze dureroase, pentru ca relatia medic-pacient sa fie cladita din timp.

 

De ce sa vii cu copilul tau la ConfortDent?

Cabinet stomatologic pentru copii in MilitariIn cabinetul nostru stomatologic din Bucuresti am creat o atmosfera calda, prietenoasa, in care copilul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta. Medicii nostri sunt  specializati in stomatologie pedriatica si, mai presus de orice, stiu cum sa lucreze cu cei mici. Una dintre marile calitati ale unui medic stomatolog trebuie sa fie rabdarea, caci prichindeii sunt cei mai neastamparati pacienti. Cu ajutorul medicilor nostri, copilul dumneavoastra va dezvolta o relatie bazata pe incredere si va avea o atitutide pozitiva fata de stomatolog si in viitor. La ConfortDent va oferim garantia unui tratament fara durere si un mediu placut de petrecere a timpului pe intreaga durata a vizitei.

 

De ce sa tratam dintii de lapte?

Control stomatologic copiiCariile la dintii de lapte apar timpuriu, iar parintii le observa, de cele mai multe ori, tarziu. E bine de stiut ca dintii copilului dumneavoastra trebuie curatati prin periaj inca de la aparitie. Cariile care ataca acesti dinti evolueaza rapid deoarcere straturile dure ale dintilor de lapte sunt mai subtiri decat la cei definitivi. De cele mai multe ori, pana cand sa cada dintii de lapte, cariile produc dureri, infectii in os si duc la afectarea dintelui definitiv. In timp, micutul pacient face febra frecvent, nu se alimenteaza corect, aparand probleme ale starii generale de sanatate.

 

Cand trebuie sa-ti duci copilul la stomatolog?

Sala asteptare cabinet stomatologic pentru copiiCel mic trebuie sa fie incurajat sa se spele pe dinti. Daca in primul an de viata se recomanda curatarea cu ajutorul unei comprese din tifon, seara inainte de culcare, dupa aceasta varsta trebuie introdus periajul dentar. Dintii de lapte sunt esentiali pentru sanatatea viitoare a danturii sale, asa ca ingrijirea corespunzatoare il poate feri de interventii neplacute in viitor. Daca observati pete negre pe dinti, e foarte posibil ca acestea sa fie carii. Nu ezitati sa consultati medical stomatolog, deoarece, lasate netratate, acestea se complica si pot duce la infectii ale osului si la afectarea mugurelui dintelui definitiv. La varsta de 5-6 ani incepe trecerea de la dintii de lapte la cei permanenti. Este o perioada critica pentru dezvoltarea sanatoasa a danturii celui mic, asa ca recomandam efectuarea unui control o data pe an la medicul ortodont. Va asteptam oricand in cabinetul nostru stomatologic din Bucuresti.

 

Cum tratam dintii de lapte?

In cabinetul nostru stomatologic din Bucuresti utilizam mai multe metode de tratament al dintilor micutului dumneavoastra.

-         Obturatii (plombe) din materiale care elibereaza local fluor, asigurand o protectie de durata a dintilor

-         Sigilarea dintilor definitivi pentru prevenirea cariilor

-         Tratamente fara durere ale complicatiilor cariilor (abcese, extractii dentare)

-         Curatirea canalelor dentare cu antiseptice blande

Fluorizarea arcadelor dentare. Rolul fluorului este vital in sanatatea dintilor celor mici, iar cel mai important este faptul ca fluorul asigura remineralizarea dentara, cu formarea de mineral dentar nou. Acest mineral nou este mai dur decat cel prezent la formarea dintelui si mai rezistent la carii.

 

Afla PROMOTIILE noastre pentru copii si parintii!

Cabinet stomatologic Militari
Bd. Iuliu Maniu, nr 182
bl G1, et 1, ap3
021.43.40.300
0752.149.816
Luni-Vineri 09.00-20.00
Sambata 09.00-13.00
office@confortdent.ro
Programari online »