DESPRE NOI

Dedicare și Expertiză în Stomatologia Modernă


De la fondarea noastră în 2011, ConfortDent s-a dedicat oferirii de tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde.
Echipa noastră multidisciplinară de medici specialiști combină experiența profundă cu o abordare empatică și conștiincioasă în îngrijirea fiecărui pacient. Specializați într-o gamă variată de servicii, de la tratamente endodontice de precizie, folosind tehnologii avansate precum microscopul dentar, până la terapia inovatoare pentru boala parodontală cu ajutorul laserului stomatologic, ne străduim să atingem o rată de succes remarcabilă în toate procedurile noastre.

Suntem mândri de lucrările noastre protetice realizate prin tehnica Cad-Cam, care garantează adaptarea superioară și un design individualizat, precum și de succesul terapiei restauratoare cu materiale compozite hibride. În plus, oferim o gamă completă de servicii, inclusiv pedodontie, ortodontie, stomatologie generală și estetică dentară.

Educația continuă și participarea la congrese și masterate, atât în țară, cât și în străinătate, ne mențin în fruntea inovațiilor din domeniul nostru. La ConfortDent, ne dedicăm nu doar sănătății dentare a pacienților noștri, ci și îmbunătățirii continue a practicii noastre, asigurând astfel că fiecare pacient primește îngrijirea de calitate pe care o merită.

 
Echipa Noastră de Experți Stomatologi

Specialiștii dedicați ai clinicii ConfortDent

Echipa noastră medicală este compusă din medici specialiști dedicați și experimentați în diverse ramuri ale stomatologiei. Fiecare membru își exercită profesia cu o profundă empatie și conștiinciozitate, punând sănătatea și confortul pacienților pe primul loc. Ne mândrim cu angajamentul nostru continuu în educația medicală, participând activ la cursuri de perfecționare, congrese de specialitate atât în țară, cât și internațional, și programe de masterat. Această abordare ne permite să rămânem la curent cu cele mai recente tehnici și inovații în domeniul stomatologic, oferind astfel servicii de cea mai înaltă calitate pacienților noștri.

Dr Pirnog Anca

Coordonator echipă medicală Medic dentist specialist Protetica Dentară și Estetica Dentară

Dr Vasile Elena

Medic dentist specialist Endodonție

Dr Abo Zayed Ana Ruxandra

Medic dentist specialist Endodonție

Dr Boros Ramona

Medic dentist Stomatologie Generală

Dr Neagoe Simina

Medic dentist specialist Parodontologie

Dr Toma Maria

Medic dentist specialist Ortodonție și
ortopedie dento-maxilară

Dr Nedelcu Veronica

Medic dentist specialist Ortodonție și
ortopedie dento-maxilară

Dr Blaga Catalina

Medic dentist Stomatologie Generală

Dr Lorena Burlacu

Medic stomatolog rezident chirurgie
stomatologică și maxilo-facială.

Dr Bucurescu Adelina

Medic dentist specialist Pedodonție
 
Angajamentul Nostru pentru Îngrijirea Excepțională a Pacienților
  • Dr. Pirnog Anca
    Îmi doresc că pacienții să vina pentru tratamente stomatologice într-un ambient plăcut, prietenos, în care să obțînă toate informațiile medicale de care are nevoie și să beneficieze de tratamentele stomatologice cele mai bune, de la medici atenți la nevoile pacientului, astfel încât pacientul să revină cu încredere nu doar pentru tratament stomatologic, ci și pentru controale stomatologice și igienizări profesionale periodice. Mă bucură să constat că cei mai mulți dintre pacienții noștri fac acest lucru și profită de programul nostru de dispensarizare și de prețurile reduse pentru igienizare profesionale la 6 luni.
    Dr. Pirnog Anca
    Coordonatorul Echipei Medicale


Gata să îți îmbunătățești zâmbetul?


Contactează-ne Acum